söndag 14 mars 2010

Kattungar

Bilder från dom andra kullarna finns på våran hemsida, vi vill varna för att pga datahaveri så har vi ej kunnat uppdaterat hemsidan sedan vintern 2008 så all information stämmer inte tex informationen om hur gamla kattunarna är när dom flyttar från sin mamma det står 12 veckor men dom flyttar inte förens dom är 14 veckor och priset på ungarna och på tinings priset är ändrat pga att det är dyrare nu att låna en hane och veterinär kostnader också dyrare nu än vad det var för 2 år sedan vi hade en kull senast. MVH Elisabeth.
Adressen till hemsidan : http://medlem.spray.se/mytorex/


Bilderna är ifrån i Fredags 12/3-2010.

Vi introdusserar riktig mat för kattungarna för första gången. Cybele gick fram och slickade sig runt munnen men sen blev det inget mer, medans mamma Selma var fram och smackare lite på köttfärsen.
Min mamma mattar Concordia i knät. Till en början var hon lite osäcker på vad hon skulle göra.Men sen mumsade hon på som bara den.Concordia blev så till sig att hon bet min mamma i fingret! Hihihi...

Storasyster Diza var fram och provsmackade lite hon med.

Här har ni Cybele i närbild.
Här har ni Concordia i närbild.Eftersom vi har introduserat vanlig mat åt tjejerna trots att Cybele tycker att det vi serverar inte går att ätta än, s¨introduserade vi även en liten kattpotta.Tjejerna bara krafsade lite och smackade på kattsanden, sedan blev det inget mer. dom busara vidare.

Här ser ni hur Concordia står och smyger attackerar syrran.

Storasyster Diza var fram och kollade läget lite när Cybele pep till lite gran när hon upptäckte att hon var själv.

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket för titten idag! Tjejerna är gudomliga! Lilly har just gått för att drömma om dem inatt! /Petra, Roger, Lilly o Alice

    SvaraRadera
  2. Bild nr.11 är bäst ! Vilken goding! Men gör lite paus mellan bilderna... så är det enklare att lämna nån kommentar ;)

    SvaraRadera