söndag 18 juli 2010

Katt till salu

Hej mina vänner. Tänkte bara berätta att Selma har sålts i Fredags, bor nu i Sandviken tillsammans med en ny kompis Willy Wonka och deras ägare Andreas och Maria.

Men misstyck inte, just nu letar jag efter en kille till Astrid (DRX a - Devon Rex Pälsfärg blå) så att vi kan få lite kattungar till vintern eller till nästa vår om det är någon där ute som är intresserad.

MVH Elisabeth.

1 kommentar:

 1. Hej Elisabeth!
  Erica här, som har Molle :) Jag har tänkt höra av mig tusen gånger, men har tappat bort din mail... Så kom jag på det igen när jag såg er på Getaway Rock, kollade på Google och hittade din blogg. Jag jobbade med att servera i öltältet, såg er men hade tyvärr ingen möjlighet att komma och säga hej. Hoppas ni hade det roligt!
  Molle mår bara bra, han är i princip likadan som när han var liten - väldigt kelig men full av bus och gör lite halvgalna grejer så man jagar honom runt lägenheten några varv ibland! Haha ;)
  Vi bor fortfarande kvar på Brynäs, han har (förutom Bella som jag hade från början) en kattunge-kompis som han älskar att leka med, och har även fått en hund-kompis. Som du kanske minns hade mamma en hund när vi bodde hos henne, och Molle älskade ju att leka och gosa med honom! Efter att ha bott utan hund ett tag var Molle ganska skeptisk när det kom hit en stor vovve... Men nu är de kompisar och Molle stryker sig mot hundens ben ;)
  Hoppas allt är bra med er och katterna!
  Kramar/Erica & Molle

  SvaraRadera