torsdag 11 februari 2010

Kattungar

Hej nu har jag försökt uppdatera bloggen 3 gånger får se om det funkar nu då Jävla COMHEM internet skit!!!! Nu uppdaterar jag några bilder och lite text i taget innan internet kraschar igen!

Här i alla fall kommer det lite bilder på dom små undervärken.
Redan nu slås dom om vilken tutte dom skall ha. Det är svårt när man ha många tuttar att välja på man blir lite bortskämd då redan efter bara några timmar!! ;)

Denna lilla tjej föddes först kl00,40 i natt och vägde 84g och har färgen blå.

Den här lilla tjejen föddes 01,02 bara några minuter efter sin syster och vägde 80g och färgen är jag lite osäker på i nulägget men min mamma tror att det är blåmaskad tjej. hoppas det i så fall för det har jag altid velat ha. Vi får vänta med spänning!!Diza var fram och hälsade och fräste lite jag antar för att bäbisen luktar något som hon inte känner igen!
Nu har vi bara ett problem kvar och det är vad skall dom heta!? Alla våra katter ha guda namn. Tex Diza som kommer från A-kullen heter S*MytoRex Aurora - MytoRex är vårat stamnamn och Aurora står för - Morgonrodnadens guddinna enligt Romersk Mytologi. Sedan har vi lilla Astrid som inte är minstingen i familjen längre utan är också numera storasyster hon heter S*MytoRex Ballat - Ballat står för Gudinnornas Drottning enligt Babylonsk Mytologi.
Vi har namnförslag på bäbbisarna men vi kan inte bestämma oss!! Eftersom detta är C-kulen så måste dom heta något på C. Här kommer namnen:
Circe - Fruktans gudinna - Nordisk Mytologi
Chensit - Ormgudinna från nedre Egypten - Egyprisk Mytologi
Concordia - Endräktens gudinna - Romersk Mytologi
Cybele - Skogens, bergens och fruktbarhetens gudinna - Babylonsk Mytologi
Vilka två namn skall vi ta?? HJÄLP oss bastäma vilka namn!! Skicka gärna ett mejl eller skriv en komentar så får vi se vilka två namn som är mest populärast!! Nu skall jag sova ikapp någon timma som jag inte fick i natt eftersom jag satt uppe med Selma till 3 i natt för att se om det skulle komma någon mera. Sedan var jag som en klubbad säl kan jag säga. Tills min mamma som inte kunde hålla sig längre än till halv åtta eller nått då hon ringde och väkte mig tack mamma!! Då hade jag sovit i ca 4 timmar. HÄRLIGT!! NOT!! Livet är hårt när man är barnmorska! Se you later alligator!! Sov gott ;)

4 kommentarer:

 1. Åhh den blåa skulle matcha min svarta dam!!! ;)

  SvaraRadera
 2. Caissa - Schackspelets gudinna, ett vackert namn. Caridwen - Keltisk gudinna är också ett alternativ.
  Av de du nämner väljer jag Circe och Cybele.

  SvaraRadera
 3. Det fanns fler som höll sig vakna i natt, i väntan på ett samtal som aldrig kom.... (morr) så det va därför jag va tvungen att ringa klockan åtta och höra hur det gått (naturligtvis...) Namnförslagen tycker jag ska vara: Cybele och Chensit i så fall. Kram kram och puss på bebisarna ♥♥♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Circe och Cybele tycker jag =)
  /Titti

  SvaraRadera