torsdag 25 februari 2010

Kattungar

Bara några dagar så märker man hur tjejerna växer och är med på ett helt annat sätt än tidigar. När man gick fram till bäbbislådan förut bryde dom sig inte alls att man pratade med dom eller att man klapade lite försiktigt på dom, medans nu när man kommer fram tittar dom upp på en och piper till och börjar ibland gå imott en och ställa sig på bakbenen mott kanten som om dom säger - Men sit inte där plocka upp mig då!! Eller så är det bara det man tror själv bara för att man sitter där och trånar efter att sitta och myssa med tejerna :) Hmmm... kan nog vara så ;)

Dom pratar jätte mycket med Selma även med dom andra tjejerna. Nattas och Diza är gärna fram och kollar läget i lådan medans Astrid bara fräser på tjejerna och på Selma fortfarande. Astrid tycker det är jätte jobbigt att inte vara den minsta längre. Hon är två år men hon har hela tiden varit mammas lilla tjej men nu helt plötsligt har inte mamma tid med mig lika mycket och det tycker Astrid är jätte jobbigt. Selma går hela tiden fram till henne och kutrar och pratar med henne så Astri börjar lugna ner sig mer och mer.

Dessa bilder är tagna den 22/2-2010Åh jag tycker Selma är så vaker!! Hon är en kanon duktig mamma också!! Sträng men rättvis mamma som älskar att prata med sina bäbbisar även om dom är 2år eller 3år eller om dom bara är 2 veckor. Selma pratar jätte mycket. Men det är en sak som hon inte gör och det är att bära kattungarna. Hon har aldrig burit kattungarna i någon av kullarna. Vet inte varför hon inte gör det. Hon sitter istället och lockar till sig bäbbisarna och dom kommer när hon lockar, det är ganska farsinerande tycker jag.

Här är faktiskt första gången som jag har sett att tjejerna börjar bussa och inte bara ätter sover m.m. Det märks att dom börjar bli mer medvetna om sin omgivning m.m. Dom utvecklas otroligt mycket på bara några dagar. Här är det lilla Concordia som ligger och bussar med mamma Selmas ben och bitter mamma i benet tills Selma sa ifrån genom att buffa lite lätt på henne med huvudet och då gav Cordelia sig och somnade istället.


1 kommentar:

  1. Åhh vad gulliga de små "missarna" är!
    ....Kram Elsie

    SvaraRadera